Ankety

Konference 23.11.2018 - Zúčastníte se?

View Results

Nahrávání ... Nahrávání ...

BULHARSKO – GRAND HOTEL SUNNY BEACH ****

Bulharsko / Burgas / Slunečné pobřeží

Tento čtyřhvězdičkový hotel můžeme doporučit především mladší klientele, která vyhledává dovolenou u moře ve spojení s poznáváním a zábavou. Komplex leží v samém srdci letoviska Slunečné Pobřeží, které nabízí širokou škálu zábavy, množství barů, restaurací a diskoték. Od široké písečné pláže je vzdálen pouhých 20 metrů. 14patrový resort nabízí 200 klimatizovaných, vkusně vybavených pokojů. Během dovolené doporučujeme kromě poznávání této lokality navštívit i okolní oblasti Sv. Vlas a vyhlášený Starý Nessebar. K dopravě lze snadno využít místní hromadné dopravy, do centra Nessebaru se pak lze vypravit i lodním trajektem. Pro rodiny s dětmi je zde k dispozici dětský bazén a miniklub.

Hotel: vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, lobby bar, bar u bazénu, Wi-Fi ve veřejných prostorách (zdarma), trezor za poplatek, bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, miniklub, směnárna, kadeřnictví, obchodní arkáda

Standardní pokoj: centrálně řízená klimatizace, telefon, TV se satelitním příjmem, Wi-Fi (zdarma), lednička, vlastní sociální zařízení (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), trezor (za poplatek), balkon nebo terasa

Ubytování za příplatek: Studio – prostornější, výhled na moře, Apartmán – ložnice s obývacím pokojem, boční výhled na moře

All Inclusive: Hlavní restaurace: 07.30–10.00 snídaně formou bufetu, 12.30–14.00 oběd formou bufetu, 16.00–17.00 zmrzlina a sladké pečivo, 18.00–20.30 večeře formou bufetu. Během večeře je vyžadováno formální oblečení. 10:00-22:00 nealkoholické a vybrané alkoholické nápoje (vše místní výroby, rozlévané), Lobby bar: 10.00–22.00 nealkoholické a vybrané alkoholické nápoje (vše místní výroby, rozlévané), Upozornění: výše uvedené časy i místa podávání jsou určeny hotelem a mohou se změnit.

pláže: 20 m
letiště: 30 km
centra: 400 m
nákupních možností: v okolí