EGYPT – CORAL BEACH ****

Egypt / Hurghada / Hurghada – jih

Tento rozsáhlý hotelový komplex, skládající se z přízemních bungalovů, leží v udržované zahradě u krásné a dlouhé písčité pláže. Od letiště je vzdálený 20 kilometrů a do centra Hurghady vás odveze hotelový shuttle bus. Hotel je vhodný zejména pro vášnivé potápěče, ale také pro rodiny s dětmi.

Hotel: vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 3 restaurace s obsluhou (italská 1× za pobyt zdarma, rybí a orientální za poplatek, rezervace nutná), bar, lobby bar, snack bar, bar u bazénu, orientální kavárna, připojení k internetu v lobby (zdarma), obchodní arkáda, směnárna, lékař, prádelna, 2 bazény (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), dětský bazén, dětské hřiště

Standardní pokoj: klimatizace, telefon, TV se satelitním příjmem, vlastní sociální zařízení (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), trezor na pokoji nebo na recepci, francouzské okno.

Ubytování za příplatek: Pokoj s výhledem na moře, Pokoj blíže k moři, Jednolůžkový pokoj, Rodinný pokoj.

All Inclusive: Hlavní restaurace: 7:00–10.00 snídaně formou studeného i teplého bufetu, 12.30–15.00 oběd formou bufetu, 19.00–22.00 večeře formou bohatého bufetu se širokým výběrem čerstvých salátů, hlavních jídel, ovoce a dezertů. U snídaně filtrovaná káva, čaj, nealkoholické nápoje (postmixové – cola, sprite, soda, džus – ne fresh), u oběda a večeře nealkoholické nápoje, pivo, víno pouze v době večeře, vybrané alkoholické nápoje (vše místní výroby, rozlévané), filtrovaná káva, čaj, Bar u bazénu: 10.00–12.30 pozdní snídaně, 15.00–17.00 odpolední snack, zmrzlina, 10.00–17.00 nealkoholické nápoje, pivo, vybrané alkoholické nápoje (vše místní výroby, rozlévané), Bar na pláži: 10.00–17.00 nealkoholické nápoje, pivo, vybrané alkoholické nápoje (vše místní výroby, rozlévané), Lobby bar: 12.00–24.00 nealkoholické nápoje, pivo, vybrané alkoholické nápoje (vše místní výroby, rozlévané), Upozornění: výše uvedené časy i místa podávání se mohou změnit

pláže: u pláže
letiště: 20 km
centra: 25 km