Ankety

Konference 23.11.2018 - Zúčastníte se?

View Results

Nahrávání ... Nahrávání ...

VITALHOTEL GOSAU ****

Rakousko / Dachstein / Gosau

Městečko Gosau je centrem lyžařské oblasti Dachstein-West se dvěma propojenými středisky Zwieselalm a Hornspitz. Vitalhotel Gosau vás přivítá pohodovou atmosférou s bohatým programem pro děti (do 6 let zdarma při ubytování se dvěma dospělými). Hotel leží na poklidném místě na okraji městečka Gosau, na úpatí horského masívu Dachstein, centrum s obchody a restauracemi ve vzdálenosti cca 400 metrů. Nástupní dny: středa, čtvrtek, pátek, sobota, neděle, Délky pobytů: 4, 7 nocí, Dítě zcela zdarma do 6 let. Upozornění: několikrát v týdnu večerní animace pro děti – kino, dětská diskotéka, pobytová taxa cca 1,70 EUR/osoba/noc (platba na místě)

Hotel: hotelová hala s recepcí, restaurace, hotelový bar, restaurace „Steinermühle”, •herna s kulečníkem a stolním tenisem, několikrát v týdnu dětské večery s kinem nebo diskotékou, parkovací stání, úschovna lyží a lyžařských bot, wellness – vital koutek s malým bazénem (7 × 4 m), sauna, odpočinková místnost, posilovací stroje, Za poplatek: masáže, solárium

Pokoj: vlastní sociální zařízení, TV se satelitním příjmem, minibar, trezor, vysoušeč vlasů a rozkládací sedačka, balkon, Za příplatek rodinný pokoj – stejné vybavení

Polopenze: snídaně formou bufetu 8.00–10.00 hod., večeře 18.00–20.00 hod., 3 chody (výběr z menu),

lyžařská oblast: 2 km
skibus: 10 m
běžecká stopa: 10 m
centra: 400 m
nákupních možností: 400 m
Praha: 360 km

SKIPAS: NENÍ v CENĚ
Oblast: Dachstein West 600 – 2 100 m n.m.

Výborné lyžování, vhodné především pro rodiny s dětmi a pro středně pokročilé lyžaře, vás očekává v nám nejbližší kvalitní oblasti ležící přibližně 360 km od Prahy. Většinou se jedná o severně orientované svahy, proto jsou zde výborné sněhové podmínky až do konce dubna. Rozsáhlá síť umělého zasněžování a sjezdovky s umělým osvětlením vás očekávají především v Gosau nebo St. Martin. Také více než 100 km běžeckých stop je návštěvníkům k dispozici. V Russbachu a Gosau jsou dětské parky s atrakcemi.
Skipas 6 dní – 221 EUR/dospělá osoba, 93,50 EUR/dítě
Skipas 1 den – 43,70 EUR/dospělá osoba, 18,50 EUR/dítě
Skipas zdarma pro děti do 6 let a sleva pro seniory. Platí pro oblast Gosau, Russbach, Annaberg, St. Martin, Ebensee, Abtenau, Krippenstein, Bad Ischl

veřejný bazén v Gosau, zimní stadion v Bad Ischl, přírodní kluziště v Bad Goisern, funpark pro snowboard Gosau – Hornspitz (boule, překážky, u-rampa), 7 sáňkařských drah, squashová a tenisová hala v Gosau, dětský klub v Russbachu

Ceny od 5 648 Kč + pojištění dle ceníku cestovní kanceláře. Skipas není v ceně.

Updated: 10.01.2018 — 11:32