D´ANDREA MARE BEACH ****

Řecko / Rhodos / Ialyssos

Hotelový komplex nabízí elegantní ubytování a dokonalý komfort. Je umístěn těsně u pláže, s možností využití lázeňských služeb. Hosté tak mají možnost odpočinku přímo v zahradě se vzrostlými stromy, které nabízejí dostatečný stín, anebo na pláži v bezprostřední blízkosti. Hotel se nachází v oblasti Ialyssos a od centra letoviska je vzdálený 1,5 kilometru. Díky svým službám a poloze jej doporučujeme klientům všech věkových kategorií a rodinám s dětmi.

Hotel: vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, hlavní bar, bar u bazénu, Wi-Fi v lobby (zdarma), společenská místnost s TV, minimarket, 3 venkovní bazény a 1 vnitřní bazén se sladkou vodou (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), 2 dětské bazény, tobogán, dětské hřiště, miniklub, minidisco

Standardní pokoj: individuálně ovladatelná klimatizace (15.6.–15.9 zdarma, mimo toto období za poplatek 7 euro/den), telefon, TV se satelitním příjmem, Wi-Fi (zdarma), lednička, set pro přípravu čaje a kávy, vlastní sociální zařízení (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), trezor (za poplatek), balkon nebo terasa

Ubytování za příplatek: Pokoj s výhledem na moře, Rodinný pokoj bez / s výhledem na moře – 1 velká místnost s ložnicí a sofa, Apartmán bez / s výhledem na moře – ložnice (oddělená dveřmi) s obývacím pokojem

All Inclusive: Hlavní restaurace: 7.00–10.00 snídaně formou bufetu, 12.30–14:30 oběd formou bufetu, 18.30–21.30 večeře formou bufetu, 1× týdně řecký večer, 3× týdně tematické večeře. U snídaně filtrovaná káva, čaj, voda, u oběda a večeře nealkoholické nápoje, pivo, víno (vše místní výroby, rozlévané), Taverna: 10.00–12.00 lehké občerstvení (teplé pokrmy), 15.00–18.00 lehké občerstvení, Bar u bazénu: 15.00–17.00 zmrzlina, 16.00–17.00 sušenky, Hlavní bar: 10.00–23.30 nealkoholické nápoje, džusy, čepované víno, rozlévané víno (vše místní výroby), káva a čaj, 14.00–23.30 likéry, koktejly, destiláty místní výroby, 22.00–23.00 lehké občerstvení, Upozornění: výše uvedené časy a místa se mohou změnit