Ankety

Konference 23.11.2018 - Zúčastníte se?

View Results

Nahrávání ... Nahrávání ...

BAGAGLINO RESORT LA PLAGE NOIRE ****

Itálie / Sardínie / Marina di Sorso

Vzdušný a rozlehlý resort Bagaglino Resort La Plage Noire má skvělou polohu přímo u dlouhé písčité pláže s tmavým pískem v samém středu široce otevřeného zálivu Asinara. Pláž, která záliv lemuje, má délku skoro 15 kilometrů a je oceněná Modrou vlajkou. K dispozici je zde privátní úsek pláže pouze pro hotelové hosty s lehátky a slunečníky zdarma. Komplex je složen z hlavní hotelové budovy (Belo Horizonte) a patrových budov v podobě půlměsíců, poskládaných střídavě v prostorném areálu a obklopené svěží zelení. Hostům je k dispozici prostorný bazén, 2 restaurace či obchodní arkáda se suvenýry. Resort je dobrou volbou zejména pro rodiny s dětmi, ale rovněž pro páry či klienty hledající příjemné prostředí a pěkné koupání a je i vhodným výchozím bodem pro podnikání výletů po ostrově.

Hotel: vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace s obsluhou, lobby bar, bar u bazénu, Wi-Fi na recepci a v restauraci (zdarma), bazén s oddělenou dětskou částí (lehátka a slunečníky zdarma, osušky za poplatek), minimarket, miniklub, dětské hřiště, diskotéka

Standardní pokoj, klimatizace, telefon, TV, vlastní sociální zařízení (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), trezor (zdarma), balkon nebo terasa/patio. Standardní pokoje jsou umístěny v patrových budovách.

All Inclusive Light: 09.00–23.00, zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Během obědů a večeří k dispozici rozlévané nealko nápoje (voda, soft drinky) a rozlévané stolní víno a místní pivo. Odpoledne lehké občerstvení formou snacku. Neomezené množství rozlévaných nealkoholických a vybraných alkoholických nápojů místní výroby. Upozornění: lze čerpat v místech a časech určených hotelem

pláže: u pláže
letiště: 48 km
centra: Porto Torres 10 km