Termální lázně Patince-Slovensko – 25-28.10.2018

Program zájezdu:

25.10.2018 příjezd do Patiniec , ubytování, přivítání, seznámení s hotelem a službami hotelu, večeře, wellness

26.10.2018 snídaně, wellness, oběd o 12,30 odjezd do pálenice Delicie v Hurbanově, degustace-možnost zakoupení destilátů

14:30 odchod do vinařského závodu Dvory nad Žitavou-prohlídka, degustace, možnost zakoupení výrobků.

27.10.2018 snídaně o 9:00 odjezd do Ostrihomu/maďarsko/ prohlídka baziliky,výstup na věž,klenotnice, 13:00 návrat do hotelu, oběd, wellness,večeře, wellness.

28.10.2018 snídaně wellness, oběd,13:30 odjezd z hotela návštěva Monoštorskej pevnosti v Komárome po prohlídce rozloučení a návrat domů.

Odjezd 25.10.2018 v 6:30 hod BDYI.
Návrat 28.10.2018 cca.22:00

Cena pro odboráře : 3500 Kč
Cena pro neodboráře: 7500,- Kč

• možnost platit benefitem

V ceně je obsaženo: Ubytování ve dvoulůžkových pokojích, snídaně oběd, večeře, neomezený vstup do bazénového světa, vířivka, neomezený vstup do saunového světa, finská, švédská, parní, bylinková. Ledový relax, vířivý, ochlazovací bazén, fitness, wifi, přivítací nápoj, 1hod bowling, 1x termický zábal, 1x diagnostika organizmu, 1x klasická masáž 20min. 1x čokoládové ošetření – pleťová maska. Další procedury je možno připlatit. V ceně jsou též všechny vstupy a degustace.

Možnost přihlášení je nejpozději do 15.9.2018

Updated: 10.09.2018 — 11:31