Dětský a sportovní den nejen pro děti

První ročník dětského a sportovního dne Brandýských odborářů.
V sobotu 6.6.2015 se ve sportovním areálu obce Mratín konal první ročník dětského a sportovního dne, který organizovali členové výboru ZO OS KOVO Brandýs. Na akci dorazili nejen odboráři s dětmi, ale i mnoho zaměstnanců společnosti Continental.

Děti v pěně

Jelikož se jednalo o první ročník akce, nikdo z pořadatelů si netroufal typovat účast. Nakonec se sešlo přes stopadesát lidí s dětmi. Pro děti bylo připraveno 9 soutěžních disciplín o ceny, nafukovací atrakce, projížďka na koních, točená zmrzlina, ale asi ze všeho nejvíce si užily, když dorazil sbor dobrovolných hasičů z Brandýsa nad Labem. Hasiči dětem představili služební výstroj s technikou a na závěr přišla na řadu i oblíbená atrakce s pěnou. A protože počasí vyšlo nad očekávání, tak nejen pro děti byla pěna a zmrzlina ve dvaatřicetistupňovém vedru opravdu příjemným zpestřením odpoledne.

Předseda

Celý den probíhal v pohodovém duchu, pro návštěvníky bylo připraveno občerstvení, hudební doprovod, hřiště na fotbal, nohejbal a plážový volejbal. Právě ve volejbale se uskutečnil i turnaj. Jako hlavní cena pro výherce byl připraven pestrý dárkový koš věnovaný společností Continental. Na akci nechyběl ani infostánek odborového svazu KOVO, kde po celý den statečně vydržel místopředseda a zástupce komise mladých pro Prahu a Střední Čechy Jan Janeček. Návštěvníci dostávali informace nejen k organizaci celého dne, ale dostali zde také informace týkající se ZO OS KOVO Brandýs a celého svazu KOVO.

Na závěr se zaslouží poděkovat celému výboru ZO OS KOVO Brandýs v čele s předsedou Miroslavem Mäsiarem, za organizaci akce. Odborovému svazu KOVO za zapůjčení stanu a poskytnutí propagačních předmětů, dále nesmíme zapomenout na dobrovolníky z řad současných, ale i bývalých zaměstnanců společnosti Continental a v neposlední řadě patří dík také dámám z personálního oddělení, které nám pomáhaly s propagací celé akce.Fotky z celého dne, které pořídil neúnavný fotograf Jaroslav Havelka, naleznete je v galerii [ ZDE ]

Pořádající tým

Je příjemné zjištění, že i v dnešní uspěchané a nestabilní době se sejde parta lidí a ve svém volném čase uspořádá akci pro děti, kolegy a kamarády.