Sklípek se Slováckou zabíjačkou

Prodloužený víkend

se Slováckou zabíjačkou a návštěvou vinného sklepa

RADĚJOV U STRÁŽNICE              23.11. – 26.11.2017

POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA, OBJEDNÁVEJTE CO NEJDŘÍVE

3990 Kč/os pokoj superior

CENA PRO ČLENA:

2800 Kč/os pokoj superior

Platbu lze provést benefit body

* malebná krajina v podhůří Bílých Karpat
* živé lidové tradice
* pobyt ve vyhlášené rekreační oblasti
* blízkost vodní nádrže Lučina

Po celou dobu pobytu v ceně neomezený vstup do nově zrekonstruovaného wellness centra!
ČTVRTEK: odjezd v ranních hodinách – výletní zastávka Velehrad, příjezd , ubytování + možnost využítí wellness centra, večeře, nocleh
PÁTEK:  snídaně, od rána bude probíhat pravá Slovácká zabíjačka s tlačenkou a jitrnicemi. V případě zájmu budete tak mít možnost si vyzkoušet práci řezníka. Můžete plnit jitrnice, krájet maso do tlačenky nebo míchat v kotli čerstvé škvarky. Nebude chybět Moravské uzené, košt slivovice a pravé Moravské svatební koláčky, nocleh
SOBOTA: snídaně, výlet do vinného sklepa známého ze seriálu Slovácko sa nesúdí, Večer v 19:30 odjezd do Petrova – Plží  degustace několika vzorků vynikajících Moravských vín. Poté následuje 2. večeře – zabijačkový talíř a následně neomezená konzumace sudového vína, které si dle chuti sami vyberete. Během večera nám bude hrát živá lidová muzika. O půlnoci návrat na hotel – nocleh.
NEDĚLE: pobyt sice končí snídaní, ale pokoje budou k dispozici až do odpoledních 14 hodin, odjezd

V ceně pobytu je:
– autobusová doprava
– doprovod po celou dobu pobytu
– 3x ubytování s polopenzí /os: snídaně bufet, tříchodové večeře s možností výběru z více jídel
– neomezený vstup do wellness centra
– vstupenka na Slováckou zabijačku
– vstupenka do vinného sklepa včetně  dopravy
– bezplatné WiFi
– výlet po cestě tam Velehrad /bez vstupů/

Prostorné útulné hotelové pokoje kategorie standard*** nebo superior**** se nachází v hlavní budově.
SUPERIOR **** 2 a 3 lůžkové nově rekonstruované hotelové pokoje. Některé z nich mají i vedlejší oddělenou ložnici s dalšími dvěma lůžky. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením – koupelnou s WC, umyvadlem a sprchou, jsou vybaveny novým nábytkem a televizorem. Některé pokoje mají balkón.

Kompletně rekonstruované 2016 wellness centrum: Vířivku až pro 5 osob, ochlazovací bazén, finskou saunu, Infrasaunu, kneippův chodník, zážitkové sprchy.

Leták – ke stažení [ZDE]