Řecko – Kréta Ierapetra

Hotel: DESSOLE BLUE STAR RESORT ****

Příjemný hotelový resort je postaven na jižním pobřeží ostrova Kréta, necelé 4 km od centra města Ierapetra. Přímo u hotelu leží dlouhá, písčito-oblázková pláž, která nabízí krásné koupání a dokonalý odpočinek. Hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a několika patrových a dvoupatrových bloků, které jsou rozprostřeny v krásné zahradě. Díky svým službám a vybavení jej ocení ti, kteří hledají dovolenou na velmi dobré úrovni, s možností spojit odpočinek se sportovními aktivitami, nabízenými hotelem. Hotel doporučujeme klientům všech věkových kategorií a rodinám s dětmi.

Hotel

Poloha: Hotel se nachází přímo u pláže, 4km od města Ierapetra a 100km od letiště v Heraklionu. Možnost nákupů přímo v místě.

Vybavení hotelu: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, tematická restaurace, restaurace u bazénu (rezervace nutná), lobby bar, kavárna, bar na pláži, Wi-Fi v areálu hotelu (zdarma), obchod se suvenýry, 1 bazén se sladkou vodou, 1 bazén se slanou vodou (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), dětský bazén se sladkou vodou, dětské hřiště, miniklub (pro děti od 4 do 12 let – v časech 10.00–12.00 a 14.30–17.00)

Popis pokojů: Individuálně ovladatelná klimatizace, telefon, TV se satelitním příjmem, minilednička (denně doplňována minerální voda), vlastní sociální zařízení (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), trezor (zdarma), balkon nebo terasa.

Pláž: Písčito-oblázková s pozvolným vstupem do vody, lehátka, slunečníky a osušky zdarma, plážový bar.

Pláž

Strava All Inclusive: All Inclusive: 10.00-24.00, zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu (během oběda a večeře je podávána minerální voda, nealkoholické nápoje, pivo a víno místní výroby), během dne lehké občerstvení, neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby. Lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Během večeře je vyžadováno formální oblečení.

Sportovní vyžití: animační programy, večerní programy, stolní tenis, tenisový kurt (vybavení za poplatek), šipky, karetní hry, volejbal.

Bazén

Sportovní vyžití za příplatek: masáže, turecké lázně, jacuzzi, kulečník, vodní sporty na pláži.

Cena: Dle délky pobytu a vybraného termínu (od 16 490 Kč / os. se slevou na first moment + 590 Kč pojištění). First moment slevy do 29.2.2016

Více informací v katalogu CK Eximtours, na stránkách http://www.eximtours.cz/ nebo v kanceláři odborů ZO OS KOVO Brandýs.