Očima Honzy Janečka

Tři základní hodnoty ZO OS KOVO Brandýs

Chtěl bych vám představit TŘI základní hodnoty, kterými se řídíme v naší odborové organizaci ZO OS KOVO Brandýs.

Je to- NASAZENÍ, RADOST, EMPATIE.

NASAZENÍ – to je ta vlastnost, se kterou se každodenně pouštíme do práce. Každému členovi odborové organizace je jasné, že musí fungovat spolupráce mezi společností a odborovou organizací. Tato spolupráce je „gró“ našeho společného úspěchu. Za úspěch považujeme především prosperitu a konkurenceschopnost zaměstnavatele, protože s tím jde v ruku v ruce i prosperita a osobní úspěch jeho zaměstnanců. A jen spokojení zaměstnanci pracují s maximálním nasazením a s vědomím, že když odvedou stoprocentní výkon, budou za něj také náležitě odměněni.

RADOST– s radostí, s pozitivním myšlením a nadhledem jde všechno lépe. Ať už jde o řešení pracovních, nebo osobních problémů. Pokud máte kolem sebe spokojenou rodinu, přátelé, kamarády, nebo kolegy v práci, tak se Vám samozřejmě všechno dělá lépe. Pomáháme sladit rodinný a pracovní život. Ne, není to idealismus a snění v oblacích – to je fakt. Každý kdo žije spořádaný život a prožívá každodenní pracovní dřinu o tom ví své!

EMPATIE– další ze základních vlastností odborové organizace. Žádný Váš problém pro nás není cizí. Dokážeme se vcítit do Vašich mnohdy nelehkých situací, problémů a nástrah, které vám nejen pracovní život přináší, protože jsme jedni z Vás. Pracujeme po boku s Vámi a Vaše problémy nám nejsou lhostejné. JSME TU PRO VÁS!

Nestačí mít pravdu, je třeba mít sílu!

ikona_01

NASAZENÍ + RADOST + EMPATIE = ZO OS KOVO BRANDÝS